Referenties

Door de inzet van Annette is een van mijn leerlingen enorm gegroeid. De 1-op-1 begeleiding heeft haar net dat extra zetje gegeven waardoor ze zelfstandig met opdrachten aan de gang kan. Bovendien is ze niet alleen qua resultaten vooruitgegaan, maar ook gegroeid qua zelfvertrouwen. Ze durft aan te geven wat ze moeilijk vindt en weet nu dat het niet erg is om hulp te vragen en om ondersteunend materiaal te gebruiken.
Willemijn Horlings, leerkracht - januari 2018
Alweer ruim een jaar gaat onze dochter met veel plezier iedere week naar je toe. Dat klinkt heel normaal maar je moet het maar leuk vinden in je vrije tijd met school bezig zijn. Ze heeft extra hulp hulp nodig met spelling en taal. Op school is er te weinig tijd om haar extra hulp te geven en ze vindt het ook moeilijk dingen te vragen als ze het niet snapt. Bij jou kan ze dingen vragen en als ze het niet gelijk snapt leg je het gewoon nog een keertje uit. Jullie nemen lesstof door die ze op school nog moeten krijgen ( pre-teaching.). Ze voelt zich daardoor veel minder onzeker inde klas. Naast de kennis over spelling en taal is de grootste winst de groei in haar zelfvertrouwen en veel minder angst voor een toets. Ze had veel stress bij een taal- of spellingtoets. In het digitale systeem lezen wij terug wat jullie hebben gedaan en hoe het ging. De leerkracht zet daar de gemaakte toetsen ook in en geeft aan waar extra aandacht gegeven kan worden. Vorig jaar hebben we ook samen een gesprek gehad met de leerkrachten om de rijen te sluiten en de juiste afstemming te hebben. Het is ongelofelijk mooi om te zien dat de juiste aandacht voor zoveel groei zorgt. Groei in dikke voldoendes voor spelling en persoonlijke groei van onze dochter. Je combineert kennis/kunde en persoonlijke groei bij de begeleiding van haar. Zonder jouw hulp was ze nooit zo ver gekomen. Wij vinden het heel erg fijn dat we ook dit jaar in groep 8 doorgaan met de begeleiding. Zo staat er een stevig fundament voor de middelbare school. Annette heel erg bedankt voor al je hulp en flexibiliteit.
Moeder van E . augustus 2018
Dear Annette, I want to thank you very much for all the guidance and encouragement you gave A in past months. He enjoyed all your classes a lot! He got a lot of confidence through your excellent coaching. Thank you once again for everything. Without you, this transition would have been very difficult for all of us and especially A.
Poornima december 2018