Referenties

'Annette geeft onze dochter sinds februari 2016 begeleiding. Sindsdien gaat het hartstikke goed met het leren van onze dochter. Zij ontwikkelt zich elke keer verder. Annette heeft de nodige kennis en weet precies hoe zij een leerling moet begeleiden. De lessen van Annette sluiten correct aan de bij de dagelijkse opdrachten die onze dochter van school krijgt.  Zowel school als ouders krijgen tegelijk feedback van Annette over de voortgang. Ouders krijgen tevens de benodigde tips om ook thuis met hun kind verder te oefenen. Kortom, wij zijn zeer blij dat wij van de diensten van Annette gebruik kunnen en mogen maken voor onze dochter.'
M. Shamman - mei 2016

'Je legt alles heel goed uit.'
Leerling uit groep 7 - mei 2016

'Mijn dochter komt steeds met plezier uit de begeleiding en haar zelfvertrouwen groeit enorm.'
Vader van A. - juni 2016

Onze dochter wordt vanaf november 2015 door Annette begeleid. Tijdens het kennismakingsgesprek werd door Annette goed geïnventariseerd op welke wijze zij onze dochter zou kunnen begeleiden. En werd er een behandelplan opgesteld. Nu aan het einde van het schoolseizoen zien wij dat onze dochter met de hulp van Annette de aansluiting met het lespakket op school heeft behouden. In overleg met school is afgesproken dat onze dochter één keer per week tijdens schooltijd naar Annette gaat. Hiervoor komt Annette naar school. Naast de positieve ontwikkeling gaat onze dochter met plezier naar Annette toe. Dit aspect vinden wij als ouders ook erg belangrijk. Op een speelse manier wordt de aangeboden lesstof op een begrijpelijke en geduldige manier doorgenomen. Annette kijkt echt naar de behoefte van ons kind en speelt in op haar interesses. Tevens krijgt onze dochter lesmateriaal mee naar huis om daar verder te oefenen.
Ilse En Iwan Snoep - juli 2016Door de inzet van Annette is een van mijn leerlingen enorm gegroeid. De 1-op-1 begeleiding heeft haar net dat extra zetje gegeven waardoor ze zelfstandig met opdrachten aan de gang kan. Bovendien is ze niet alleen qua resultaten vooruitgegaan, maar ook gegroeid qua zelfvertrouwen. Ze durft aan te geven wat ze moeilijk vindt en weet nu dat het niet erg is om hulp te vragen en om ondersteunend materiaal te gebruiken.
Willemijn Horlings, leerkracht - januari 2017